×

Eroare

Plugin-ul reCAPTCHA necesită setarea unei chei de site în cadrul parametrilor. Vă rugăm contactați un administrator al site-ului.

Poziție:
Office
Adresa:
13 Decembrie, Nr. 19
Calarasi
Calarasi
910019
Romania
Telefon:
+40736306924
Fax:
+40242333122
Mobil:
+40736306924
Trimiteți un email. Toate câmpurile cu asterisc (*) sunt obligatorii.
Alte informații:

OMNIA EXIM S.R.L.

Sediu: Bd. Nicolae Titulescu, Nr. 15,

Jud. Calarasi, Mun. Calarasi, CP 910019

Punct de lucru: Bd. Nicolae Titulescu, Nr. 15, Jud. Calarasi, Mun. Calarasi, CP 910019

CUI: RO16356005 (plătitoare de TVA)

Nr. ONRC: J51/179/2004

Cont bancar: ............................... (OTP Bank Calarasi)


Orar preluare comenzi: L-D 9.00-17.00

Telefon: +40 736306924

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


HARTA cu localizarea pe harta a punctului de lucru


Link la pagina de Facebook


Link la pagina de Linkedin


Responsabilitate sociala


Pentru ca avem experienta a 14 ani de lucru cu proiectele, cu cursantii si cu societatile comerciale va informam ca sustinem cursuri de formare profesionala pe mai multe specializari, ca ne ocupam de calculatoare, soft la comanda si site-uri web. Sustinem chiar si cursuri de utilizare SICAP si nu numai.


Suntem deschisi sa colaboram pro bono sau la tarife foarte avantajoase in domeniul serviciilor de IT in cadrul proiectelor care vizeaza dezvoltarea comunitara.


Protectia datelor cu caracter personal


Compania noastra, în calitate de operator de date cu caracter personal, colectează și prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii nr. 677 din 21.11.2001, iar din 25.05.2018 și cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.


Informațiile despre dumneavoastră (nume, adresă de e-mail, conținutul mesajelor transmise sau al documentelor prelucrate) vor fi protejate, fiind exclusă transmiterea lor către o terță parte fara acordul dumneavoastra.


Copyright


Continutul si structura website-ului nostru sunt protejate prin drepturi de autor. Este interzisa reproducerea, traducerea, distribuirea, publicarea sau comercializarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate fara acordul nostru scris prealabil. Website-ul include legaturi catre alte website-uri, insa noi nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul acestora.


Declaratia de declinare a responsabilitatii


OMNIA EXIM nu raspunde pentru nici o paguba pe care ati putea-o suferi dumneavoastra sau orice alta parte cu privire la utilizarea acestui website si a informatiilor pe care acesta le cuprinde, cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in functionalitate sau transmitere, virusi sau orice alti factori similari.

 

Jurisdictie


Orice disputa determinata sau legata de utilizarea acestui website, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare. OMNIA EXIM isi rezerva integral dreptul de a schimba continutul si conditiile de folosire a website-ului, noile conditii devenind aplicabile la momentul la care au fost publicate pe website.